Haroldberghuis – Telefoonnummers Opzoeken – Omgekeerd Zoeken – Op Nummer Zoeken

Belastingdienst Klantenservice

Contact

Bel nuBel nu 0900-1733 (90cpm) en wordt direct doorverbonden met de Klantenservice van de Belastingdienst. Haroldberghuis.nl verbindt u door en is dus niet verbonden of aangesloten bij de Belastingdienst.

Belastingdienst bellen

De Belastingdienst is ook ook tegen een ander tarief bereikbaar. Bekijk daarvoor de de officiële website van de Belastingdienst.

WebsiteWebsite Belastingdienst:
www.belastingdienst.nl


Openingstijden klantenservice:

De medewerkers van de klantenservice van de Belastingdienst zijn op maandag t/m donderdag van 8:00-20:00 uur en vrijdag van 8:00-17:00 uur telefonisch bereikbaar.

 

Informatie over de Belastingdienst

De Belastingdienst is in Nederland het onderdeel van het Ministerie van Financiën dat belast is met het heffen en innen van belastingen. Van de bewindslieden bij Financiën is het in de onderlinge taakverdeling altijd de staatssecretaris die zich onder meer bezighoudt met de Belastingdienst (zie ook Lijst van Nederlandse staatssecretarissen van Financiën). Met de Belastingdienst wordt in Nederland dus kortweg de rijksbelastingdienst bedoeld.

Onder de Belastingdienst vallen ook de Douane, die belast is met het toezicht op de in-, uit- en doorvoer van goederen door Nederland, en Toeslagen, dat belast is met het uitkeren van inkomensafhankelijke toeslagen. De Belastingdienst valt onder politieke verantwoordelijkheid van de Minister van Financiën en de Staatssecretaris van Financiën. De hoogste ambtenaar is de Directeur-Generaal Belastingdienst.

Naast de rijksbelastingdienst bestaan er nog vele andere belastingdiensten, zoals de gemeentelijke belastingdiensten die zich bezighouden met het heffen en innen van lokale belastingen. (Bron: Wikipedia) De Belastingdienst bellen kan ook via het Belastingtelefoon nummer 0900-1733 (90cpm).